Partnerių tinklas

 

Rengdami ir administruodami projektus ne kartą įsitikinome, kad patikimi partneriai – viena iš svarbiausių sėkmingai įgyvendinto projekto sudedamųjų dalių. Siekdami patenkinti užsakovų pageidavimus, stengiamės palaikyti puikius darbinius santykius su kuo daugiau įmonių, organizacijų bei institucijų ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Europoje.

Partneriai Europoje

Vokietija, Austrija, Italija, Malta, Latvija, Estija, Didžioji Britanija, Lenkija, Prancūzija, Ispanija, Portugalija ir daugelis kitų – tai šalys, su kuriomis mes sėkmingai bendradarbiaujame. Dirbame tik su absoliučiai patikimomis įmonėmis, kurių darbo kokybe esame ne kartą įsitikinę, todėl savo užsienio partnerius galime drąsiai rekomenduoti užsakovams.

Mes nuolat plečiame savo partnerių ratą, todėl jei tarp mūsų ilgamečių partnerių norimos šalies nerandate, mes pasistengsime surasti partnerius būtent jums, bet kurioje jums patinkančioje Europos šalyje.

Partneriai Lietuvoje

Partnerius Lietuvoje užsakovams rekomenduojame atsižvelgdami į rengiamą ar įgyvendinamą projektą, jo tikslus ir pobūdį, užsakovų pageidavimus bei projektą finansuojančios institucijos reikalavimus. Priklausomai nuo to, ko jums šiuo metu reikia, galime pasiūlyti platų tinklą įvairaus pobūdžio bei specializacijos verslo įmonių bei mokymo institucijų. Kiekvienas atvejis – skirtingas ir individualus, todėl mes visada stengiamės surasti tinkamiausius partnerius užsakovo projektams.